Wat maken wij

 AllSails kan alles wat u wilt afdekken, voor u verzorgen.

Zoals bootkappen of bimini tops, markiezen, luifels, hoezen, zijwanden, tenten, dekkleden, windschermen, etc. AllSails Zeilmakerij houdt altijd rekening met de lijnen van de boot en de functionaliteit van de kap in combinatie met uw persoonlijke wensen. Ruime ramen rondom, op wens uitritsbaar of oprolbaar, zorgen voor een goed zicht en dus een hogere veiligheid tijdens het varen. Op het buizenframe op de boot wordt eerst een mal gemaakt, die na het uitwerken op de zeilmakerij wordt gebruikt als snijpatroon voor de nieuwe kap. Zodra de kap klaar is wordt hij op de boot afgemonteerd.

Hiernaast staan enkele voorbeelden van wat wij zoal maken.

Mark Slats

Wij zijn er trots op dat we een (bescheiden) bijdrage hebben mogen leveren aan de uitzonderlijke prestatie van Mark Slats die op dit moment bezig is de eerste positie te bereiken in de Golden Globe Race.

Dit is een solo zeiltocht rondom de wereld, zonder gebruik van moderne navigatie middelen.

Wij hebben onder andere zijn sprayhood gemaakt evenals enkele interieur onderdelen. Volg hem op www.facebook.com/markslatsadventure

Markiezen en lijn

Ook voor het herbekleden / verdoeken van markiezen en luifels, kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruime keuze aan zonweringdoek en mesh (gaasdoek).

Landvasten, vallen en andere lijnen, desgewenst met oog-splitsen erin, van verschillende materialen zoals polyester, Dyneema of polypropyleen, kunnen wij ook voor u op maat maken.

Wij adviseren u graag over de verschillende lijnen en welke geschikt is voor uw toepassing.